dilluns, 31 de març del 2008

El rètol lluminós



o com es digui aquest trasto, que una no pot estar en tot.
Bé, no us hi acostumeu, però com que amb el moviment que hi ha hagut últimament per aquí tinc l'ego pels núvols, aquesta vegada deixaré que sigueu vosaltres, simples mortals, els qui hi digueu la vostra opinió, i jo em reservaré la meva.
Pero sí que us voldria cridar l'atenció sobre un detall de la fantàstica pàgina web de l'Ajuntament, que té, entre altres joies, "informació meteorològica actual" de fa més de dos mesos...
La qüestió és que a l'scroll on surten les mateixes notícies (crec) que al rètol lluminós (o com es digui!) hi surt aquest text abans que comencin a sortir les notícies. Lleig, no?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara m'has tocat el tema, el web de l'Ajuntament. Abans de res dir que va tirar endavant gràcies a la feina voluntària d'un dels regidors de l'Ajuntament i per aquest fet respecto i admiro la iniciativa.

Dit això, amb el recorregut que ha fet la xarxa i el seu interès estratègic i publicitari, cal una aposta més compromesa.

Cal passar de l'amateurisme al professionalisme, tal com ha de ser en una administració. Donar serveis als borgencs via web, fer-la accessible i usable, emprar les possibilitats de la web 2.0 per apropar l'administració al poble.

En definitiva i ja que l'equip de govern és mes aviat jove, endinsar Les Borges del Camp al present de les comunicacions, que no tot és totxo i polígons industrials, collons!!!

Anònim ha dit...

Estaria molt bé fer de les Borges un municipi wi fi, no creieu???
Parlant de noves tecnologies, com estan a l'Institut? encara sense línia telefònica, ni fax, ni internet????
Com s'ho fan els professors per trucar, i els pares?
Mandaguevos l'assumpte.

Anònim ha dit...

jeje, només cal veure que després de 20 anys, encara malinformen a la població. L'aigua de les Borges és no potable, i no es pot ni beure ni cuinar!!!! i tan sols posen un ban d'aigua a la web consistorial!!! Creieu que els 2065 habitants tenen internet????
Atlàntida