dimarts, 9 de setembre del 2008

Més del rètol lluminós

Sabíeu que des de l'AMPA de l'IES, es va demanar a l'Ajuntament que s'hi anunciés la venda de llibres per a ahir dilluns, avui i demà (per als cursos de primer, segon i tercer, respectivament? Sabeu què ha fet, l'Ajuntament? Res. S'omplen la boca de tecnologia punta, que hi va haver algú que va poder veure la tronada en directe des de la Xina, i en canvi nosaltres al poble no estem informats de les coses que són del nostre interès.
A l'igual que no han informat de quan comencen les classes a l'IES tot i haver rebut una notificació del centre perquè se´n fes un pregó, la gent del poble tot i disposar d´un gran cartell informatiu, hem de fer el boca orella per a poder estar assabentats de les coses que realment ens interessen al moment oportú.
Llavors, és que resulta que el cartell és només per a anunciar els actes festius????
Jo diria que d'això que fan se'n diu pa i circ, però ja ho van inventar els romans; ells només n'han fet una còpia dolenta.

4 comentaris:

andreu ha dit...

valtros encara teniu un cartell lluminós que si no vas massa depressa pots arriva a llegir.

Al poble de més amunt només hi ha un altaveu des del campanar que no s'entén el que diu ni des de la plaça... algúns trobem a faltar a la Sr. Manola, en pau descansi, fent aquell pregons amb la trompeta...."se fa sabeeeer!!"

Anònim ha dit...

què se'n pot dir de la Festa Major??? el millor de tot... la festa pels xiquets i xiquetes del poble entre els 10 i 16 anys, esplèndida!!!! ja que a partir dels 16, la distracció principal és emborratzar-se i drogar-se fins a altes hores de la matinada.
Atlàntida

Anònim ha dit...

El mal de tots els polítics i per extensió dels ajuntaments és que confonen la comunicació amb la publicitat. L'acte de comunicar beneficia a tothom i esdevé un canal d'anada i tornada. La publicitat beneficia tan sols a qui la fa i és d'una única direcció. El més greu però és quant la publicitat es transforma en propaganda.

Salut!

Anònim ha dit...

Borgeta!!!
quan tindrem escola nova???
crec que hi ha tema per obrir nou missatge, sobre el que diu el Sr. Alcalde, i el que finalment es fa o passa. Pobre xiquet... entre el regidor d'ensenyament i el POUM desastrós... Tenim una escola sense aula de música, ni biblioteca, ni laboratori per manca d'espai. El curs vinent marxen els de 6è (una línia) i entren els de p3, de moment 37 criatures nascudes el 2006. Ja hi ha 2 barracots, i un pati petit i pedregós, jejeje.
Què serà de la nostra canalla!!!
Atlàntida