dilluns, 11 de febrer del 2008

Risoteràpia amb Austin Powers


Tant si us ho diu el metge com si no, La Borgeta Rondinaire us recomana encaridament la risoteràpia. Segurament no us servirà de res si beveu aigua de l'aixeta, però almenys us fotreu un bon fart de riure.
L'equip de govern de l'Ajuntament hi deu estar d'acord, i per això publica "des del Replà", una publicació còmica com poques (ja sabem tots que la realitat sempre supera la ficció) i que veu sempre l'ampolla plena (d'aigua no potable, és clar).
Per cert, es busquen objectes que costin 500 euros.

dijous, 7 de febrer del 2008

Els viatges de la regidora o un altre Rasputín

Es veu que la senyora regidora d'Hisenda i Urbanisme, ha anat de viatge a Alemanya, diuen que a veure la màquina que ha de treure els nitrats de l'aigua (però no havíem quedat l'altre dia, al show-míting convergent, que l'aigua de Les Borges és tan bona?)
Com dirien a l'APM, "mira si es buena persona", que no només s'ocupa de les seves regidories, sino que també ho fa amb altres temes que no li són propis, havent de fer el sacrifici de viatjar al cor d'Europa!
La Borgeta Rondinaire demana des d'aquí que es facin públiques les despeses d'aquest viatge, a veure si la pobra dona encara hi haurà hagut d'afegir diners de la seva butxaca, total per preocupar-se de la salut d'una colla de desagraïts...